Saturday, June 25, 2016

2 40 Times

Assalamualaikum. alhamdulillah. hari ini genap 40 kali adam bercukur. maka tercapailah hasrat ummi dan abah untuk melaksanakan niat kami dari mula-mula adam lahir lagi.

Alhamdulillah juga dapat sokongan dari keluarga. malah ada kalanya mereka tak sabar untuk menunggu adam habis bercukur 40x. excited nak tengok adam ada rambut pulak. asyik botak je katanya. hahaha. it's okay. adam is cool je.

Adam says thank you to Opah Yah kerana merasmikan cukur yang pertama. dan tidak lupa juga kepada Tok Bah yang setiap minggu tidak akan miss untuk cukur kepala adam.

Untuk pengetahuan. adam akan bercukur setiap minggu pada hari jumaat. Since adam lahir jatuh pada hari jumaat. cukup umur adam seminggu. kami terus decided untuk start cukur adam. sehingga lah ke hari ini. alhamdulillah. Allah permudahkan urusan bercukur dan tak pernah miss untuk bercukur. walau sesekali Tok Bah akan berperang dengan adam. maklum lah. makin besar. bukannya nak duduk diam budak nih. *haiyak*



botak is ohsem

Actualy. ummi dan abah pun tak sabar nak tengok rambut adam. kerinting ke. luruih ke. atau tersekat disekala 3.hahahaha




2 comments:

erlizawani said...

kalau kita rindu adam botak, kita cukur lah balik..
huaa skrg pun Ummi rindu Adam si budak suka kokak pp Ummi

haziq said...

adam si kokak ke?hahahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates