Saturday, December 1, 2012

6 Singapore vr 2.5



Baik. Singapore vr 2.5 adalah catatan dimana hari kedua tetapi selepas kami pulang dari Universal Studio (USS). kami sampai tempat penginapan dalam kul630. rancangan kami selepas magrib, kami mahu bergerak ke tempat seterusnya iaitu Merlion Park. Landmark yang wajib untuk pergi kalau datang ke Singapore nihh. ianya ibarat datang kl, hangpa p KLCC. haha.

Oleh kerana esoknya dah nak balik, mungkin xsempat nak pegi bejalan esok. so gagah kan jugak lepas magrib gerak p Merlion Park. jalan nya senang, kami dari MRT Kallang terus ke MRT Raffles Place. dari situ just bejalan laa cikit dalam 500 - 600 meter.

Kami rasa bergambar untuk waktu malam pun menarik juga. tapi waktu siang pun terbaik juga. tapi layan lah malam2 pon...oke what!hahaha...




tourist baru sampai Merlion Park


water symphony kat Marina Bay



 
 landscape Merlion Park


 gaya photographer ~ handset je beb


water symphony Marina Bay - 2




 Merlion ~ Singapore Landmark


 Marina Bay view


 light brighter the sky


 near Cavenagh Bridge ~ mood oversea (winter)


 Singapaore River





Dan kat bawah ni pulak gambar2 kami dengan character dari USS ~ madagascar, hollywood dan the shrek




Madagascar Gloria & Alex




Madagascar King Julien


Madagascar Penguin



 ak xmengintai oke!hahahah




Transformers ~ Optimus Prime




 Richard 'Rick' O'Connell wannabe ~ the Mummy



Pinnocio


Shrek & princess fiona





to be continued....last part



6 comments:

ej_89 said...

semat template baru dia..hahah

gmbr semat2 belako..

ohsem..
SAYA RINDU SINGAPORE....

next project pliz..go to...??

haziq said...

langkawi, bandung, krabi, tokyo...hahahahah!!

ej_89 said...

hahaha...
bapak kita kan tan sri....
duit tanam depan rumah je...
kalau nk guna petik sajo

haziq said...

xberani laa tuhhh,,,hahahaha

dis time kite cari sponsership...wahahaha

ej_89 said...

sponsorship???ko hado...hahahha
xpenah org pegi jejalan suka suki
ada sponsorship...
gilo ar...

haziq said...

ko kn powe dlm sponsorship ni..leave it to u...hahaha

thanks ely.hahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates