Sunday, October 31, 2010

4 Tahniah 'The Red Warriors'

Yeah.tahniah buat pasukan Kelantan 'The Red Warriors ' kerana berjaya menjulang Piala Malaysia tahun ni.Tahun lepas kempunan ngn N.Sembilan, kalah 3-1.

Hari ni final balik ngn N.Sembilan, tapi Kelantan mng 2-1 ngn N.Sembilan mlm ni.Ape2 pon good game from both team.haha.sangat puas hati tgk match ni.ternyata N.Sembilan hanya berharap kat star dia sorang tu jersey no7.haha.bila dia dah injured.sume dah kelam kabut.haha.ase2 dia kna rasuah x?sblm2 ni takde pon dia nk injured.hahaha

Harap ni adalah kemenangan yg bersih.bersih dari segala crita2 yg xsedap didengar mcm taun lepas.

Beberapa jam selepas kemenangan Kelantan.ak try aa masuk laman web 'The Red Warriors ' ni, tp ape ak jumpa, website dia dah kna hacked.wtf!haha.atau website dia mmg mcm gini?kahkahkah




p/s : kelantan cuti esok.org kelantan yg duk KL leh cuti gak ke?haha

p/s/s : sedangkan FB pernah kna hacked ngn org Iran, ni kan pulak website mcmni.hurm

4 comments:

afiq said...

web red warriors mmg cmtu doe.
ko x rajin masuk mana nak tau, haha...
aku pun turut berbangga ar klatan mng, half klantan ni der..haha

haziq said...

mmg camtu eh website dia?baik bg ko design.haha

tau cuak ko der.hahaha

PutraRocker said...

pulun kelantan pulun..wakakakakak

haziq said...

pe lak pulun der

gomo kelate gomo.hahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates