Monday, July 13, 2009

7 12 Julai:Dimanakah dia...?



Entri ringkas dari ak.Tanggal 12 julai 20 tahun yang lalu,seorang budak tidak pernah terfikir,malahan tidak pernah menyangka akn berada dimana dia berada sekarang.itu semua kuasa tuhan yang menentukan segala-galanya.

Dimanakah budak itu sekarang?dia sekarang berada dalam kapal terbang boing 777-300(budak tu ada kat salah satu tingkap kapal terbang tuh)try aa cari,hehe.dalam perjalanan pulang ke tanah air kelahirannya.alhamdulillah.segalanya berjalan lancar.sehinggakan dia lupa yg 12julai merupakan hari yg patut di ingatinya.terlalu sukar untuk diungkapkan dgn kata2 betapa bertuahnya dia dapat berada dimana dia berada sekarang.

Berjuta2 perhargaan kpd yg merialisasikan impian yg tak pernah diduga.Terima kasih kepada sesiapa yg mengingati tarikh 12julai.serta yg memberi ucapan kepadanya.




Cintanya tertinggal disana...!!hehe

7 comments:

elly ellyza said...

happy bufday my dear..aku wish ko on 12 midnyte,,tapi fail...aku dah agak ko tak balik malaysia lagi...happy bufday....semoga ko selamat dari H1n1

PutraRocker said...

hepi bfday deeqo...
sesaat melangkah kematian...
rock the world...wakakakak

igt moonwalk kito...hohoh

caHaya said...

hahaha....
ak tidop tau dimano ptt di wish..
nk bkk fs kt blek ak pon
cm ngongek skit...

btw..
hepy besday once again..
amt brmkna kah 12julai thn ni...??

tp 2 sume nmpok ayt koya..
heh..!!

haziq said...

elly:thanx2...selamat dari h1n1..disahkan oleh pihak kesihatan

putraRocker:sesaat melangkah kematian...still mau rock the world kan...??agak kuang hajar disitu..haha

cahaya:agk koya disitu...ak atau ko..??haha...thanx 4 da wish

shedaZ said...

hepi belated besday... nth utk kali ke berape dh... hahahaha

caHaya said...

ko lash hzq wes...

bkn ak hk koya..

huhuhu

Yun.. said...

ptut r wish xbls..
rupenye xsmpai...huhu

waa...dh ltk follower nmpak..
bile g nk ltk shoutmix..?
leh r jerit2 kt ko..hahahahaha...

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates