Monday, December 8, 2014

2 [Teaserl] Big Day

Assalamualaikum. alhamdulillah. im married guys. hahahaha. alhamdulillah. majlis kedua-dua belah pihak pun dah selesai. for time being, aku bagi teaser dulu oke tak. aku nak sedaya upaya akan recap one by one. kalau boleh lah lah. inshaallah.

Buat masa nih, tak sempat nak duduk dan menulis. sebab tu teaser yang muncul dlu. oke laa ye. harap bersabar. hahahah. inshaallah aku akan berusaha menyiap kan semua cerita itu. macam assignment pulak. khkihkih.

Overall, apa yang boleh aku cakapkan sehingga saat ini, marriage is all about sharing. it's totally different dengan kehidupan kau yang sebelumnya. so far so good and prepared for anything. inshaallah. me totallu enjoyed it. hikhikhik

let's begin our journey | #ellyhzq



p/s: alhamdulillah, segalanya berjalan lancar

p/s/s: dah tak berdebar dah, hahahaha

p/s/s/s: love uuuu

2 comments:

@isHaH@but@lib said...

alolololo...

love you.. wahah, cam xpercaya ja aku tengok haziq cakap love you kat elipad. kehkehkeh

whatever it is that you wish for came true. Tahniah kawan2!

dah siap masjid dah.. sekarang, selamat melayari bahtera rumah tangga.

haziq said...

tenkiu tenkiuu. doakan kami yerr

baru angkat sauh nak belayar. hihihi

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates