Saturday, April 27, 2013

2 The Cost - Ironman 3





Assalamualaikum. ironman dah on cinema. untunglah sesapa yang dah pergi tengok kan? haha. movie yang ditunggu2 mungkin. patut laa xnyempat2. tidak mengapa, treat yourself okay! hehe

Aku belum sempat lagi nak pergi tengok. dan kalau aku dah pegi tengok pun, aku bukan yang jenis bagi review and star untuk satu-satu movie. sebab at the end, mesti keluar perkataan 'ahh, menipuu' dari mulut ak sendiri. hahah

Tapi takpe, pasti enjoy bukan filem2 macam ni. at least lupa pasal kerja dan berada dalam khayalan seketika. keluar hall pun mesti terdetik kat hati tu, 'kan best kalau aku ada suit iron man' , 'kan best jadi awek ironman' and what ever! hahaha

Tahu ke nk jadi ironman tu cost nya berapa. ko meh sini *sambil tarik teling*...TENGOK!





p/s: mungkin najib atau rosmah je kot mampu nk jadi ironman berdasarkan grad total to become ironman. but fail in term of fatness! gYeahhh


2 comments:

Nik Alya said...

Ironman3 wasawesomeee! You should watch it no kidding! It's the best ironman to date! Haha. But seriously, pegi tengok!

haziq said...

powe ke? nnti lah pg tengok. hahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates