Thursday, November 6, 2014

2 November

Assalamualaikum. alhamdulillah. sedar tak sedar dah bulan november kita ye. i must say 'yeyy' isn't. hahaha. aku pasti bulan ini akan menjadi bulan sepanjang tahun which is month of the year. banyak agenda-agenda besar bakal berlaku bulan ini. inshaallah. semoga allah mempermudahkan segala urusan dan perjalanan agenda-agenda tersebut.



Are you ready for november? nope but we'll prepare for all upcoming events. brave yourself alright!hahaha

sekadar perkongsian

Perkongsian daripada Fynn Jamal... 
ibu pesan pada aku pada hampir malam perkahwinan aku-- macammana payah pun hidup suami isteri satu hari nanti..tidur berasingan jangan walau sekali.
Marah macammana, bengang macammana-- ajar diri agar tidak biasa tidur tanpa salah satunya. 
Rimas macammana, merajuk macammana-- tidur mesti satu selimut berdua.
Pastu bangun pagi tu buat2lah terlanggar tersangkut jari tersauk rangkul konon2 tak sengaja. hahaha. 
Padahal. HAHAHAAH.
This is the man Allah amaanah me with. no marriage face no difficulties. giler apa lancar je hidup. mana ada. 
But we can all try to make things easier for each other.
Buruk mana pasangan kita-- buruk kita entah macammana; kira untung dia sudi terima kita. kan? 
Mari jadi perfect for each other, dan bukan kita nak yang perfect sahaja. kita pun bukan perfect mana.
thank you

inshaallah. we will. sila siap siaga mental fizikal dan skills. hahahahah



p/s: counting days. gyeahhh

2 comments:

ejasmi said...

skill memasak ready dh. any others skill?

haziq said...

patin tempoyak pelissss!hahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates