Sunday, January 3, 2010

3 Ada Apa dengan 20?




Ala Alya nih,rajin lak tag ak kan.Tak pe lah,i try my best bebeh



I’m twenty, so 20 things it is.

1.Pernah bagi flying kick kat budak seko ni time kat tadika.Punya laa poyo dak nih,ak bagi sebijik tas belakang.Diam terus bdk tu.Ak pon diam gak takut cikgu pggil.haha

2.Kat sekola rendah,ak seorang yang low profile.haha.tak caya?kira glow in the dark ah.haha

3.Main hoki since skola rendah.Sampai peringkat daerah je pon.haha

4.Skg dah mula nk men balik utk Universiti.InsyaAllah,mntak2 dapat 1st eleven satu hari nnti.

5.Keje tukang sume dah buat.Cat rumah,buat pagar rumah,buat reban arbok.Sbb bpk ak suka wak2 keje 'do it yourself' (DIY).

6.Pengalaman kerja?Hurm,keje kat kedai 24hours,cam 7eleven tu.shif ak lak dari kul12-kul830 pagi.Pnya la lalok lps balik keje.Dah la 1st time keje.Balik keje,tido mati smpai kul3 ptg.haha

7.Masuk debate parlimen.Cikgu pilih main tangkap muat je.Aku yang jadi mangsa.damn.Padan muka kalah.Tp dapat jmpa awek cun.Bdk2 debate sume lawa2 ke?

8.Pernah tumbuk muka bdk time fardu ain.Sbb?curi songkok ak.haha.Padan muko!

9.Kat fardu ain,ak jd pengawas.Tp slalu monteng perhimpunan.Monteng g mna?Lumba basikal.Last2 jatuh atas muntah kucing.Tragedi btol.Balik ngn sparuh bogel.haha.Sik baik tough..uhuk2

10.1st time tgk movie kat pggung time ak kat PJ.Critanya?Rush Hour3

11.Ak pernah sesat kat KLCC time lawatan form3.Tp ak cool je ok.Disebabkan mmber ak ni gelabah,ak pon turut sama gelabah.damn

12.Impak paling besar stakat ni,ak ke luar negara,Glasgow.credit to my family.

13.Beli PS2 yg 1st edition,yg besar gedabak tuh.harga rm1500,dikongsi sluruh ahli keluarga.time tu form3.Pnya laa seksa nk dpt.Kna wak proposal ok!

14.Baru tau apa itu 'overnite' bila masuk main campus.Klo mak ak tau ni,kna bunuh ak.Sory mak

15. Slalu membuli spupu yg suka buat hal.Oleh kerana adik beradik ak suma laki,leh dikatakan spupu yg suka buat hal,serah saja kepada yg pakar~adik beradik ak laa tuh.haha

16.Dah mula addicted nk tgk Korean.damn.Tp ngn satu group ni je pon.haha

17.Antara org yg awal dapat lesen moto+kete lam kelas ak *proud*

18.Ak ngn mmber2 ak dapat organize aktiviti skolah.Asal ada je ape2 event,msti cikgu panggil kitaorang.mantap seh.haha

19.Since dah umor 20,dibenarkan kuar mlm.haha.Tiap kali blk cuti,asalkan ada je geng ak yg 5,pasti kan kluar mlm.

20.Bangga dgn geng yg 5 (irfan,shapik,pidah,khai),rakan2 high school,sume rakan2 UIA yg sgt sporting...Big clap for everyone


Tag paling susah nk buat.Kna flashback dari ak seumur 1tahun sampai la umur 20tahun.

Haziq fighting!!!

3 comments:

elly ellyza said...

mmg ske tumbuk org ke???

haziq said...

mmg..mmg..mmg!!!

hahaha..nk jd bdyguard?bleh2

nik alya fathi said...

thank you for doing this bebeh! muntah kucing? kucing ada muntah ke?

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates