Friday, March 1, 2013

2 Quick Travel

Yup - 2D1N, travel to Melaka in such a hurry. plan nya cuma follow my berodar ada program dekat Pengkalan Balak. malam sampai, sok pagi nya dah blah.

Tempat penginapan yang mendukacitakan. dijanjikan room VVIP untuk kami, tapi cuma dapat standard room yang rate nya agak mahal dan tak padan dengan harga. tapi takpe lah. program diaorang. kite menumpang je kat sini. kami follow pun sebab nak teman daripada dia drive sorang2.

After check out, terus ke bandar hilir jalan. as fast as we can, snap shot tempat2 wajib je. asal boleh. oke lah bawak balik ole-ole gambar dari Melaka.

Pada member yang ada kat Melaka, bukan tak nak gtau datang Melaka, cumanya masa yang sangat singkat.oke!
 


A'Famosa
A'Famosa 1511


'advisor'
tourist dari germang!





p/s: tahniah abg cici yang selamat berumah tangga on the sama day saya ke sana, sorry xdapat hadir

2 comments:

@isHaH@but@lib said...

Thank you.. Tapi majlis abang je, kalau majlis aku wajib datang. Haha

And my condolence on the loss of your late friend.

Moga hari - hari kita bertambah perkara baik, berkurang perkara yang buruk. Aminn

haziq said...

alfatihah utk arwah.amin

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates