Friday, April 24, 2009

6 Penang in Spot

Lepas je abih exam,ak tak terus balik...ase cam nk g jenjalan luh...zoom,malaysia...haha...kemana mau pegi...haaa,Penang laah...memandangkan mmber ak ada kat sana,so sng laa ak nk suh dia jd tourist guide ak kat sana nnti...

b4 sampai sana,ada gak laa prob...adulah...ada ke patut ak kna tggal ngn bas...tp tu bkn salah ak...kat board bas tu tulis bertolak on time...memandangkan tiket ak kul1030,lepak aa coz ak sampai 10minit awal....lam lima minit nk kul10,ak turun kat platform..cari pnya cari...alik2 bas tu dah blah...pe pnya siyal lah bas tuh..terpaksa aa ak kna beli tiket len...nk cncel tak sampai at coz mmber ak dah tggu kat sana...harga tiket lak mahal,kalo murah cam tiket rapid uia-putra takpe gak....burn diut ak cam g2 jer...ase nk bakar je kaunter bas tuh...

sampai sana lak dduk hotel,RICSM kot nama dia...hotel ni duk kat maktab perguruan...sng aa mmber ak nk amik coz dia student kat cini...hotel ni kire utk guru2 yg dtg kursus kat cini...haa,diaorg stay aa kat cini..byk gak aa tempat yg besh mmber ak bwk jnjalan kat penang nih..



seronok gak kdg2 dapat jln2 camni...haha...

6 comments:

Nisa.. said...

haziq..
bestnye!!!
xajak ak pun..
xpe2..
hahah

wHitE_bLoOd said...

chaaaaa kna tinggal bas eh?????..wakakakak..

sabaq byk2 noe..heeeeeeee

haziq said...

ha ah...pe puya syal bas tuh...

ko kna tggl ngn plane pe cer bai...??
haha

wHitE_bLoOd said...

ape fuk..wakaakka

Kamil21 said...

nate ni ada blog...enjoy la cuti ni...

elly ellyza said...

amboi kamil..lain mcm jee bunti org melaka ckp kelantan...hihi....

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates