Sunday, January 23, 2011

2 University Sport Carnival (USC)

[UPDATE] - gambar final match | mahalah ali vs mahalah zubair

Minggu lepas, 11Jan - 15Jan telah berlangsung University Sport Carnival (USC) .nak lebih terang lagi, sukan antara mahalah2 yang ada kat uia nih. haha.

tahniah kepada mahalah sidiq selaku juara keseluruhan. pungutan emas paling banyak kalo xsilap ak - 7emas. antara emas yang diaorang dapat dalam acara futsal, volleyball, handball, basketball, cuma hoki je xdapat. yg lebih2 lagi ak xingat. haha. team hoki diaorang kalah ngn team kitaorang. jd makanan bab kata dak2 ni. haha. tp yg len diaorang hebat ah.


Gold - Hockey Male


ape yang nk di highlight kan disini time closing ceremony. ada persembahan dari band air-force kot. jemputan dari luar. persembahan ok lah. tp yang xok nya bila ada brader air-force ni nyanyi lagu poco-poco.siap ajak lagi budak2 nari poco-poco ngn diaorang.diaorang xtau ke ni uia?bdk2 tu pon sengal gak pegi nari kat situ.*sigh*

ak agk msti ada pihak yang pertikaikan bnda tu. closing hari sabtu last week. then jumaat lepas, lepas solat jummat, ada brader dari persatuan mna nth bagi ceramah kat lua masjid. ' why this thing could be happen in our university '. marah brader tu. ' they should know this is islamic university '.

pada pandangan ak simple je, kalau student tu xjoin poco-poco tu, benda ni mesti xda org nk cakap2 kan. simple+padat+tepat lagi jitu. haha.

ape2 hal. tahniah kepada pemenang dan yang xmenang (kalah) cuba lagi tahun depan. peace no war.








with supporters.thanx!


fact : seminggu before start game, turf hoki penuh, court futsal penuh. penuh ngn student. lepas abis je USC ni, lengang. sunyi. 'diaorang ni main setahun skali je ke?'.

2 comments:

afiq said...

t-shirt tu, pe psl tahun ni lawa ke main lak an?
aish, jealous der, jealous.

haziq said...

kemon der.taun lepas dah kena maki sbb baju cam haram.tu yg taun ni cm lawa ckt.haha

jgn jeles der.haha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates