Monday, June 8, 2009

6 Tibute to....

Entri ni khas utk wanita yg paling ak sayang.knapa utk wanita ni..??
sbb...sbb...jeng2 malas aa nk cite panjang sal dia.tp pe yang penting,dia mmg santiasa diperlukan.lebih dari segala-galanya..lebih penting dari henset..lebih dari men counter strike...lebih penting dari macam-macam perkara lah.wanita yang selalu konsisten dalam melakukan kerja dan well-prepare seriously.

8 jun merupakan tarikh yang patut disemat dalam sanu bari tiap2 anak2 nya...so ak salah sorang dari anaknnya.menjadi tanggungjawab utk ak membuat ucapan khas buatnya.tak perlu parti buatnya,tak perlu hadiah yg beribu-ribu mahalnya.cuma sebuah doa ak kirimkan utk kebahagiaannya.semoga dia sihat utk mengerjakan ibadat kpdNya dan dimurahkan rezeki didunia akhirat.amin


dari Abu Hurairah radhiyallahu'anhu,
"datang seorang menemui Rasullah saw dia bertanya,"wahai Rasullah,siapakah orang paling layak untuk aku bergaul dengan baik kepadanya?"Baginda menjawab,"ibumu." "kemudian siapa?" "ibumu." "kemudian setelahnya siapa?" , "ibumu." untuk kali berikutnya orang itu kembali bertanya,"lalu siapa?" , "ayahmu,"jawap Baginda saw



Happy Birthday to You my Lovely Mother : Zaiton bt A.Rahman




everyday is Your Day...



thanx to iluvislam.com

6 comments:

PutraRocker said...

syurga bwh tapak kaki ibu..

bini bole cari len..

wakakakaka

haziq said...

syurga bawah tapak kaki ibu...

syurga bini bawah tapak kaki suami...

haha

PutraRocker said...

betoollll..hahahahhaha

bini mung rindu kt malaysia nuuu..wakakak

haziq said...

nate...sapo plop bini ak...
gelo...haha

PutraRocker said...

suda tahu bertanye pula..wakakakaak

elly ellyza said...

tak mo masuk campur..just nak wish..selamat ulang tahun makcik..moga shat2 selalu

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates