Monday, January 28, 2013

2 ENSA ~ Done

Alhamdulillah, after 2 weeks tamat sudah short course Jumaat lepas. Exam yang buat hampir2 buat ak merana kalau fail. hahaha. tapi alhamdulillah, done with such a great result but not really. you know what i mean. result atas pagar. demmit!

ENSA stand for EC - Council Network Security Administrator. subject ini agak susah bagi sebab aku more on Database Administrator. dia punya general idea is same but totally differents in term of practical. tapi, this knowledge are very precious and very helpful in the future. 1st class ak sangat blur, nak catch up satu. nasib tak tido je dalam class. fuhhh

About the trainer, his name Andrian Ron - seorang Indian and very friendly. sembang cakap lepas saje. "kepala hotak ko". the person who have a lot of experience and knowledge in this field. sangat salute dengan experience2 beliau. dia banyak share experience dia sebelum jadi trainer. dan experience2 dia tu sangat rare. kadang2 rasa macam, batul ke mamat nih. hahaha

Now, saya dah tambah professional certificate saya. hehehe. alhamdulillah. tapi kerja still xdapat. nak wak cmna rezeki belom dapat lagi.


class behave



mesti buat muka setan punya lah






p/s: sorry guys x semua kenal. tp ak sure ak cam muka2 korang

2 comments:

ej_89 said...

bila nih update?sempat plak..sambil drive ke update? Muka setan ada di mana2... rongga2 muka ok x pas make gmbr tuh?

haziq said...

rahang cram!hahaha

 

Sang Penglipur Lara - Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates